(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
Стаття присвячена проблемі формування інтелектуальної культури обдарованих дітей. У статті чітко окреслено шляхи професійної діяльності вчителя у виховання інтелектуальної культури дітей.