(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розкривається питання ефективного формування культури мовлення старшокласників на основі комунікативно-діяльнісного підходу. Обґрунтовується позиція про те, що спілкування на основі роботи з навчальним текстом сприяє формуванню високого рівня культури мовлення старшокласників на уроках з гуманітарних предметів.