(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
Проаналізовані можливості формування у вчителя математики компетентностей з ІКТ у процесі підвищення кваліфікації та самоосвіти з використанням навчально-методичного посібника “Інноваційні інформаційно-комунікаційні технології навчання математики", розробленого авторами.