(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті розглядається професійна компетентність майбутнього вчителя як рівень його професійної успішності. Деталізується взаємозв ’язок та відмінності професійної компетентності з такими педагогічними поняттями як кваліфікація, професіоналізм, майстерність. Подається діаграма професійної успішності вчителя, де професійна компетентність майбутнього вчителя займає проміжний рівень.