(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті визначено місце діагностики в системі педагогічного моніторингу. представлено досвід використання тестування як метода контролю та оцінювання результатів навчаїьно-піяюваїьнді діяльності студентів.