(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
Стаття присвячена з’ясуванню ралі педагогічної спадщини А.С. Макаренко у формуванні педагогічної культури сучасного вчителя. Акцентується увага на розвитку освіти в контексті педагогічної культури.