(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
Стаття присвячена розкриттю сутності, структури та рівнів прояву професійної діяльності сучасного вчителя з організації краєзнавчої роботи з учнями з позицій теорії педагогічної акмеології та педагогічного менеджменту. Значна увага приділяється питанням, які стосуються аспектів професійної підготовки та готовності вчителя до здійснення функцій цієї діяльності.