(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
Стаття присвячена порівняльному аналізу концепції "сродноі праці" Г.С. Сковороди та основ профільного навчання в старших класах. Концепція Сковороди розкривається як філософсько-методологічне обгрунтування важливості профільного навчання в сучасному освітньому просторі.