(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті висвітлюються різні підходи щодо формування вокально-хорових умінь учнів старших класів на заняттях хору є умовах музичної шкали Визначаються основні поняття та обгрунтовуються особливості застосування вокально-хорових вправ.