(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2009)
У статті розглядаються основні підходи до формування високого рівня готовності учнів до творчо! діяльності. Автор розкриває поняття "формування готовності" і пропонує критерії та основні показники формування високого рівня готовності учнів до творчої діяльності.