(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
В статті розкрита технологія ефективної побудови діалогічної взаємодії на уроці, де подано важливу основу міцних знань та розвитку особистості школяра, висвітлена роль учителя в цьому процесі.