(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглядаються топоніми рідного краю, як одна з невід’ємних і найважливіших складових соціокультурної компетентності учнів початкової школи та роль сформованості даної компетентності на сучасному етапі розвитку суспільства.