(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглянуті місце і роль краєзнавчої освіти в системі природниче готовки учнів загальноосвітньої школи. Визначено структуру краєзнавчих знаш трунтовується освітній і розвивальнии потенціал краєзнавчих знань у змісті прит чих наук.