(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглядається проблема визначення лінгвістичних і дидактичних нощів у вивченні іноземної мови та способів їх подолання як засобу формування пізнавальної самостійності студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.