(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розкривається проблема індивідуалізації педагогічної практики як основи взаємодії інтелектуального й емоційного аспектів навчального процесу та засобу підвищення якості професійної підготовки майбутніх учителів історії.