(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті на основі вивчення теоретичного і практичного матеріалу розкривається сутність, зміст і основні характеристики науково-дослідної діяльності студентів вищих навчальних закладів освіти; обгрунтовано її роль у формуванні успішної особистості майбутніх вчителів музики.