(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються питання сучасних форм організації самоосвітньої діяльності студентів економічних вузів на прикладі дистанційного навчання. Показано, що впровадження оаної форми є одним із додаткових інструментів даної системи навчального процесу та підготовки конкурентоспроможних фахівців.