(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розкривається роль і місце в системі підготовки майбутніх соціальних педагогів у вищому навчальному закладі; обстоюється позиція того, що система організації навчальної діяльності майбутніх соціальних педагогів має враховувати інновації, що мають місце на етапах розвитку і становлення наукової школи соціальної педагогіки.