(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядається проблема інтелектуального розвитку учнів на у році іноземної мови за допомогою сучасних технологій навчання. Акцентується увага на таких технологіях як «навчання у співробітництві», «метод проектів», «ігрова діяльність» та «портфоліо учня». Дається коротка характеристика вказаних технологій навчання.