(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядається змістова структура виховання самоповаги у студентів коледжів та характеризуються основні компоненти: когнітивний, емоиійно-ціннісний, діяльнісний та самовиховний, детально вивчається самопізнання, самооцінка, само ставлення особистості.