(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
У статті досліджується дидактичний аспект проблеми забезпечення емоційності навчання студентів. Уточнено педагогічну сутність поняття «емоційність навчання». Теоретично обгрунтовано і експериментальна перевірено дидактичні умови забезпечення емоційності навчання студентів.