(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У роботі йдеться про виявлення пріоритетних мотивів ситуаційних питань при вивчені принципів формування відношення до занять фізичними вправами як одному із засобів емоційного розвитку особистості майбутніх педагогів.