(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
В статті обґрунтовується роль емоційного фактору в навчально-пізнавальній діяльності студентів - майбутніх учителів. Розкривається «емоційне ядро» структу¬рних компонентів навчально-пізнавальної діяльності: змістового, процесуального та мотиваційного, які функціонують у цілісній системі.