(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглядається питання гармонії інтелекту та емоцій як фактору професійного успіху майбутнього педагога. Наведені аргументи існування тісного взаємозв’язку між інтелектом та емоціями з психологічної та педагогічної точки зору.