(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
Розкрито ефективність поєднання інтелектуального та емоційно вмотивова¬ного розвитку студентів у рамках запропонованої та впровадженої нами інноваційної концепції побудови змісту й методики навчання електродинаміки на послідовно реля¬тивістських засадах з орієнтацію на посилення ролі дедукції, як методу наукового пі¬знання, використання проблемного навчання та комп ’ютерного моделювання у процесі навчання електродинаміки у вищому педагогічному навчальному закладі.