(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
В глибиннiй психокорекцiйнiй діяльності актуалізується розвиток важливих особистих якостей майбутнього фахівця, що обумовлює і регулює професійну діяльність практичного психолога.