(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У cтaттi зроблено теоретичний огляд робіт з проблеми дослідження становлення професійної ідентичності. Наведено дані власного практичного дослідження становлення кожного компонента професійної ідентичності на різних етапах на у ВНЗ .