(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статі йдеться мова про вплив ціннісних орієнтацій на становления професійної ідентичності майбутніх психологів. Автором було розглянуто позицil різних вчених , якi займались цiєю проблемою . Проаналізовано взаємозв’язок між ціннісними орієнтаціями та професійною ідентичністю.