(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розглянуто питання впровадження нових інформаційно-комунікаційних технологій у навчальний процес вищої педагогічної школи та нових підходів до використання ІКТ в навчанні. Узагальнено результати опитування вчителів трудового навчання різних вікових груп міських і сільських шкіл Тернопільської області щодо компетентності в сфері інформаційно-комунікаційних технологій. З’ясовано причини низького рівня володіння ІКТ.