(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Вивчено стан впровадження гендерного підходу в інститут вищої освіти Канади. Проаналізовано публікації про міжнародний досвід з питань гендерної освіти. Розглянуто практику ведення та особливості двох основних форм розповсюдження гендерних знань у вищих навчальних закладах: жіночих та гендерних студій. Узагальнено досвід гендерної освіти в навчальних закладах Канади для доцільності його запозичення українськими навчальними закладами.