(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Проаналізовано сутність, функції, засади, методи і організаційні форми позакласних і позашкільних занять, що є одним з істотних елементів структури педагогічних знань польських учителів. Детально розглянуто навчально-виховні позакласні і позашкільні заняття краєзнавчо-туристичного характеру з елементами рекреації, що дають багато можливостей для розвитку здібностей вихованців.