(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розглянуто проблему статевого виховання та статевої соціалізації дітей дошкільного віку у Німеччині. Розкрито специфіку використання засобів медіа-освіти у просвітницькій роботі із статевого виховання у дошкільних навчальних закладах Німеччини. Запропоновано медіа-пакети для педагогічного персоналу із інформаційним наповненням, що містить матеріали для вихователів та матеріали для дітей з багатьма креативними ідеями для ігор, за допомогою яких діти можуть пізнавати тіло та ознайомлюватися із сексуальністю відповідно до віку.