(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Виявлено і обґрунтовано педагогічні умови процесу вдосконалення професійної підготовки учителів трудового навчання до організації та проведення занять за профілем «Агровиробництво». З’ясовано основні вимоги до учителів трудового навчання. Обґрунтовано, що в процесі підготовки учителя до профільного трудового навчання, необхідно використовувати міжпредметні зв’язки, які сприяють становленню студента як фахівця запропонованого напряму. Визначено критерії й показники готовності майбутніх учителів трудового навчання до організації та проведення занять із профілю «Агровиробництво».