(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Висвітлено ефективні шляхи упровадження інформаційних технологій у процесі фахової підготовки студентів факультетів технологічного циклу. Проаналізовано різні підходи до тлумачення поняття «інформаційна культура». Акцентовано увагу на бібліотекознавчому аспекті інформаційної культури майбутніх педагогів. Зроблено висновок, що інформаційна культура є необхідною професійною складовою в світі інформаційних відносин майбутніх учителів технології.