(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розглянуто використання проектних технологій на уроках обслуговуючої праці як засобу розвитку творчих здібностей учнів. Розроблено програму, мета якої пробудження особистісно-позитивного ставлення до технологічної освіти, розвиток естетичної та загальної культури шляхом набуття конкретних знань і умінь. Виявлено педагогічні умови формування творчих здібностей учнів засобами впровадження проектних технологій в шкільну практику. Узагальнено, що застосування проектної діяльності є необхідним компонентом в розвитку творчих здібностей учнів.