(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Статтю присвячено розкриттю методологічних засад упровадження технології проблемного навчання. Здійснено компаративний аналіз методик і технологій із технологією проблемного навчання, яка забезпечус реалізаціо принципів особистісно орієнтованої освіти.