(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розкрито методи використання художньої літератури, за допомогою яких школярі вчаться вільно висловлювати свої думки. Обґрунтовано доцільність використання театралізованих ігор на уроках літератури. На конкретних прикладах доведено, що конструювання освітніх ситуацій засобами ігор-драматизацій на уроках української літератури спрямоване на підкріплення позитивного почуття «Я» учнів, активізацію їх власних творчих здібностей, спрямованих на саморозвиток.