(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Вивчено питання організації педагогічного конкурсу з метою професійної самореалізації майбутніх учителів в позанавчальній роботі вищого педагогічного навчального закладу. Визначено сутність поняття «самореалізація». Надано оцінку особистісній самореалізації майбутнього учителя. Охарактеризовано процес педагогічної творчості. Наголошено на професійній компетентності та методичній підготовці майбутнього педагога як провідних якостях викладача.