(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Обґрунтовано впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу у ВНЗ. З’ясовано доцільність формування індивідуального навчального плану на основі варіативних кредитних модулів програми підготовки за спеціальністю. Розроблено програмний комплекс індивідуального навчального плану, що відповідає статусу кредитного модуля. Запропоновано структурно-логічну схему, що відображає встановлення зв’язків між дисциплінами, контролює їх логічну послідовність відповідно до СЛС програми підготовки за напрямом.