(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Уточнено зміст понять «психодидактичні умови навчання» та «емоційний інтелект». Визначено особливості навчального процесу підготовки практичного психолога . Обґрунтовано специфіку формування емоційного інтелекту. З’ясовано індивідуальні особливості студентів, що сприяють розвиткові емоційного інтелекту. Розроблено рекомендації щодо покращення психодидактичних умов організації та проведення навчальних соціально-психологічних тренінгів, що дозволило оптимізувати процес формування емоційного інтелекту студентів – майбутніх психологів.