(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Проаналізовано поняття терміну «психологічне здоров’я». Висвітлено процес експериментальної роботи із застосування методів художньо-естетичного розвитку, експресивних психотехнік та елементів арт-терапії в аспекті профілактики та корекції відхилень у психологічному здоров’ї дітей у Центрі дитячої творчості та різних формах позакласної діяльності школи. Запроваджено модель коректувально-розвиваючої роботи. Наголошено, що використання комбінації індивідуально-орієнтованих і групових прийомів арт-терапевтичних занять спричинило зміни образу себе у підлітків.