(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Висвітлено актуальну проблему збереження здоров’я, яке є запорукою розвитку гармонійної особистості та професійних якостей майбутніх учителів початкових класів. Експериментально апробовано та впроваджено у навчально-виховний процес моделі професійно-прикладних основ формування здорового способу життя. На основі проведеного дослідження зроблено висновок, що необхідно підвищувати валеологічну культуру майбутніх учителів.