(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розкрито особливості студентських шлюбів. З’ясовано соціокультурні фактори становлення студентської сім’ї. Обґрунтовано протиріччя професійних і сімейних ролей жінки. Узагальнено специфічні проблеми, характерні для більшості студентських родин. Рекомендовано для послаблення негативних аспектів сучасної української студентської сім’ї заподіяти всі позитивні ресурси інформаційного суспільства й посилити спільну комунікацію на відродження засадничих вартостей української родини.