(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Проаналізовано психологічну та фізіологічну проблему формування образу тілесного «Я». Досліджено ступінь визначеності образу тілесного «Я» учнів початкових класів. Виявлено ставлення учнів до власного здоров’я та віднайдено зв’язок зі ступенем визначеності образу тілесного «Я». Продемонстровано перебіг експериментального дослідження. За результатами психодіагностики визначено, що через підвищення в учнів визначеності образу тілесного «Я» спостерігається більш свідоме ставлення до власного здоров’я.