(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
Уроки музичного саятознавства дають нам позитивний приклад порівняльного музикознавства, допомагаючи розглядати питання історії української музичної культури під новим кутом зору - під кутом зору порівняльного аналізу, з ’ясовувати загальні закономірності музично-історичного процесу на різних ступенях розвитку суспільства.