(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
Стаття присвячена характеристиці дидактичних засад музики мінімалізму як творчості композиторів, так і виконавського стилю. Акцентується гармонізуюча спрямованість символіки та екстатики мінімалізму в зумовленості його значення структурою архетипів.