(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
B статті розглядаються окремі елементи процесу формування естетичних понять на уроках естетики в школі проблеми в засвоєнні естетичної термінології учнями школи, закономірності і критерії оцінювання знань, значення між предметних зв’язків, завдання вчителя на певних етапах: ни^ азться історична реконструкція поняття "форма" за В. Татаркевичем.