(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
В статті розглядається проблема професійної самостійності студентів - майбутніх вчителів художньої праці у працях відомих педагогів: В. Сухомлинського, В. Козакова, А. Макаренка, В. Безпалька та інших.