(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті штор заперечус спрощене або викривлене використання поняття „творчий підхід" в навчальній практиці, яке часом перетворюється на кшталт чогось модного і модернового в сьогоденному фаховому викладацстві. У пропонованому матеріалі доводиться нелогічність протиставлення творчості навчанню, тому що останнє навчає художній мові, за допомогою котрої реалізується творчість.