(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
В статті розкрито особливості викладання кольорознавства у вищих педагогічних навчальних закладах у структурі ступецевої підготовки вчителя образотворчого мистецтва. Визначено основні завдання курсу і представлена програма.